Hete ING zomertour 2023

Hete ING zomertour 2023: Doe mee aan de zaterdagacties bij je ING-kantoor in de buurt

Het wordt een extra hete zomer voor ING, want wij gaan hun rol in de escalerende klimaatcrisis extra onder de aandacht brengen, op de heetste dagen van het jaar. Iedere zaterdag tussen 21 juni en 21 september gaan we in/voor één of meer ING-kantoren in het land actie voeren. We beginnen traditiegetrouw om 11.55 uur, verder bepaalt jouw groep hoe, wat en waar. Organiseer een sit-in met strandstoelen, ga met spandoek en fluitjes de rust verstoren, deel ijsjes uit aan ING-klanten of ga met medewerkers in gesprek. Altijd vreedzaam uiteraard.

Veel en vaak

Bij deze acties gaat het om kwantiteit en lange adem. We willen zo veel en vaak mogelijk hinderlijk aanwezig zijn. Dus maak het jezelf makkelijk. Bijvoorbeeld door niet opgepakt te worden, in kleinere groepjes te splitsen om meer zaterdagen actie te voeren, superkorte flitsacties te houden, et cetera.

Sluit je aan

Veel lokale XR-groepen voeren al actie tegen ING, dus je kan je makkelijk daarbij aansluiten door een oproep te plaatsen in de HETE ING ZOMERTOER Signalgroep. Is er nog geen groep bij jou in de buurt? Maak dan samen met de mensen uit jouw buurt een nieuwe lokale ING-actiegroep.

Scan de QR code om lid te worden van de Signal groep
top